Logo Boiron
întoarcerea din concediu

Sfaturile noastre pentru a evita tristețea de după întoarcerea din concediu

Viața de zi cu zi
Este timpul pentru lectură: 3 min

Reluarea activității poate provoca o mică depresie temporară... Este timpul de a reveni la un ritm de somn regulat: aceasta este cheia pentru a face față stresului generat de reînceperea lucrului. Homeopatia ar putea fi un atu prețios pentru a permite revenirea la o rutină zilnică calmă.

 moralul scăzut

O mică depresie temporară?

Vacanța s-a încheiat. Este timpul să vă întoarceți la viața reală: întoarcerea la serviciu, constrângerile și ritmul rapid pot declanșa o mică depresie temporară.

Dacă vă simțiți deprimat, trebuie să știți că somnul joacă un rol important. Timp de câteva săptămâni, trăim într-un alt ritm. Ne culcăm târziu și ne trezim târziu, iar apoi, de la o zi la alta, ceasul deșteptător sună la 6 dimineața. Pentru a evita șocul, ideal ar fi să ne întoarcem la culcare la ore regulate, așa cum facem cu copiii înainte de a se întoarce la școală. Pentru a facilita adormirea, nu este nevoie să vă gândiți să luați somnifere.

Un somn bun este cheia

Când vine vorba de problema esențială a somnului, homeopatia ajută la combaterea factorilor care împiedică somnul prin oferirea unui tratament personalizat. S-ar putea recomanda mai multe medicamente homeopatice, în funcție de situație și de simptomele manifestate. Tratamentele pot ajuta la recuperarea după excesele din timpul vacanței. Îi pot ajuta chiar și pe cei care nu doresc să se întoarcă la muncă și care se confruntă cu o provocare profesională majoră. Medicamentele pot fi luate luate seara, dar și dimineața, pentru a face față suprasolicitării din timpul zilei.

Pentru a ține pasul întreaga zi

Timp de câteva săptămâni, agenda dumneavoastră a fost aproape goală, ceea ce poate duce la o anumită anxietate atunci când vă întoarceți din concediu. Homeopatia v-ar putea ajuta să faceți față fricii, tulburărilor emoționale, încărcării psihice zilnice sau reprimării. Este posibil chiar să se recurgă la homeopatie pentru a preveni amplificarea tristeții provocate de întoarcerea din vacanță sau a anxietății care crește atunci când copiii se întorc la școală. Fiecare situație are o soluție homeopatică proprie.

În toate cazurile, puteți cere sfatul unui profesionist din domeniul sănătății, care vă va putea recomanda medicamentul potrivit. Și, odată ce aveți trusa homeopatică de „prim ajutor”, ar putea fi un moment bun pentru a vă planifica următoarea vacanță, nu-i așa?