Logo Boiron

Boiron, o companie care își ia angajamentul

O companie mai umană și responsabilă

Valérie Lorentz-Poinsot

Încă din anii 1970, Christian Boiron a dorit să demonstreze că o afacere poate fi condusă și altfel, în special prin reconcilierea obiectivelor economice cu problemele sociale. Împărtășesc această ambiție, care stă la baza modelului organizațional și de dezvoltare al Laboratoarelor Boiron, și sunt mândră că o continuăm și astăzi. Prin urmare, vom continua, așa cum am făcut încă de la început, să depunem toate eforturile pentru a proteja natura, care este sursa materiilor noastre prime, pentru a ne respecta angajații care dau tot ce pot și pentru a ne satisface clienții care, mai mult ca niciodată, trebuie să aibă grijă de sănătatea lor.

Valérie Lorentz-Poinsot, Director General

Respectă mai mult pentru a trăi mai bine

Respectarea pacienților și a cadrelor medicale oferindu-le medicamente homeopatice de calitate. Află mai multe
 
Atenția pentru angajați, oferindu-le condiții de muncă favorabile dezvoltării profesionale. Află mai multe
 
- Luarea tuturor măsurilor pentru mediul înconjurător, măsuri necesare pentru a limita impactul activității noastre și păstrarea resurselor naturale. Află mai multe

 • Departamentul de informații Boiron

  22.000

  este numărul de răspunsuri furnizate în fiecare an de către Departamentul de informații Boiron pacienților și profesioniștilor din domeniul sănătății

 • Angajat Boiron

  15 ani

  și 8 luni este vechimea medie a angajaților Boiron

 • Egalitate

  93/100

  este indicele de egalitate femei/bărbați în 2022

 • Carton

  41 de tone

  este cantitatea de carton pe care am economisit-o în doi ani

Filozofia Laboratoarelor Boiron a fost întotdeauna condusă de dorința autentică, împărtășită de toți, de a se angaja pentru îmbunătățirea sănătății tuturor, încurajarea relațiilor umane, sporirea bunăstării la locul de muncă și contribuția activă la protejarea planetei noastre.

O politică socială cu aplicații concrete

De mulți ani, spiritul umanist al Boiron s-a aplicat într-un mod foarte tangibil. Inițiativele introduse de Christian Boiron în anii 1970, pentru care politica socială a laboratorului nostru este renumită, sunt încă în vigoare. Au fost consolidate de-a lungul anilor prin alte acțiuni în concordanță cu noțiunile noastre de respect și angajament.

O abordare în același sens cu obiectivele ONU

În zilele noastre, strategia de responsabilitate socială definită de Boiron se organizează în jurul acelorași probleme și este pe deplin aliniată cu obiectivele de dezvoltare durabilă 2030 stabilite de Organizația Națiunilor Unite.