Logo Boiron

Un laborator francez

Franța este leagănul istoric al Laboratoarelor Boiron. În această țară cu o puternică tradiție homeopatică, compania noastră a trecut, în decursul a 90 de ani, de la o mică farmacie familială la un grup internațional, fără să fi pierdut nimic din ADN-ul său.

O mică farmacie familială

Mic istoric al unei mari aventuri familiale

În 1932, frații Jean și Henri Boiron s-au dedicat homeopatiei pentru a oferi medicilor medicamente homeopatice de calitate. Spiritul lor antreprenorial și rigoarea științifică le-au permis să dezvolte această terapeutică și să o facă cunoscută la nivel mondial.

Povestea a continuat cu copiii lor, în special cu Christian Boiron, care a fost la conducerea companiei mai mult de 40 de ani.

Astăzi, Valérie Lorentz-Poinsot, care l-a succedat, urmărește cu determinare același obiectiv: să ofere homeopatiei locul pe care îl merită în cadrul medicinei, permițând fiecărui profesionist din domeniul sănătății și fiecărui pacient să utilizeze medicamente homeopatice.

OLMES

Astăzi în Franța 

Aproape 1854 de persoane, dintre care 120 de farmaciști, lucrează zilnic pentru a fabrica și dezvolta medicamentele noastre în cele 2 unități de producție:

- Messimy: sediul central și unitatea principală de producție (Rhône)

- Montévrain (Seine-et-Marne)

Medicamentele noastre sunt apoi expediate în cele 50 de țări în care sunt disponibile.

Doctori

Homeopatia, alături de profesioniștii din sănătate

De la început, ne-am angajat să dezvoltăm homeopatia integrată în medicină. Pentru a face acest lucru, lucrăm cu medici, farmaciști și toți profesioniștii din domeniul sănătății, care sunt din ce în ce mai curioși și interesați de beneficiile medicamentelor homeopatice.