Logo Boiron

Exigență și calitate

Cea mai înaltă exigență pentru calitatea tuturor produsele noastre.

Fiabilitatea medicamentelor homeopatice

Fiabilitatea medicamentelor homeopatice
Jean-Christophe Bayssat, Director general adjunct, Farmacist responsabil

Angajamentul nostru: să vă permitem să vă bazați cu încredere pe soluții de sănătate fiabile, utile pentru profesioniștii din domeniul sănătății și benefice pentru sănătatea dumneavoastră.

Jean-Christophe Bayssat, Director general adjunct, Farmacist responsabil

Pentru a garanta o fiabilitate ireproșabilă tuturor produselor noastre și pentru a îndeplini cerințele reglementare ale autorităților sanitare, am optat pentru un control deplin asupra proiectării și producției acestora.

Majoritatea medicamentelor noastre sunt fabricate în Franța, în unitățile noastre de producție. Materiile prime sunt colectate sau cultivate în apropiere de către parteneri specializați pe care îi audităm în mod regulat. Acestea sunt prelucrate cu echipamente industriale de înaltă tehnologie pe care le-am dezvoltat pentru a corespunde procesului de fabricație a medicamentelor homeopatice.

Aflați mai multe despre rigoarea proceselor noastre de producție
 • Sușă

  70%

  din sușele noastre vegetale provin din Europa, în special din Franța

 • Laboratoarele Boiron

  30.000

  de controale pe an

 • Granule Boiron

  16

  zile sunt necesare pentru fabricarea unei granule Boiron

Înainte de a fabrica produsele noastre, integrăm o unitate de cercetare și inovare care lucrează în parteneriat cu centre de cercetare recunoscute. Munca noastră este ghidată de o abordare globală a pacienților. Se referă în special la farmacologie, dezvoltarea soluțiilor terapeutice pentru patologii grave și la evaluarea specialităților noastre emblematice.

Descoperiți domeniile noastre strategice de cercetare