Logo Boiron

Internațional

Boiron la nivel internațional

Un laborator familial și independent

Creat în 1932 de frații Jean și Henri Boiron, Laboratoarele Boiron au devenit un grup internațional ale cărui medicamente homeopatice pot fi găsite în aproape 50 de țări.

Încă de la înființare, am arătat dorința de a dezvolta soluții terapeutice adecvate nevoilor corpului și am susținut principiul homeopatiei integrat în medicina generală.

Până în prezent, liderii noștri, farmaciștii, medicii și toate echipele care conduc laboratorul susțin cu încredere și determinare proiectul de a face homeopatia benefică pentru toată lumea, în întreaga lume.

În Franța, ca și în multe alte țări, medicii prescriu homeopatie. Homeopatia este utilizată în spitale și de milioane de oameni pentru a ameliora durerile de zi cu zi. (1)(2)

Această încredere este rezultatul a peste 90 de ani de implicare și angajament.
Ne încurajează să continuăm proiectul nostru de a sprijini pacienții și profesioniștii din domeniul sănătății în călătoria lor, în Franța și în întreaga lume.

O companie franceză
cu viziune globală

Internațional

Știați că ?

În Franța, aproape unul din trei medici prescrie zilnic medicamente homeopatice (3). 

Descoperiți activitatea Boiron în Franța

Christian Boiron

Ca laborator, angajamentul nostru este să vă garantăm medicamente homeopatice fiabile și de înaltă calitate, dumneavoastră și celor 400.000 de profesioniști din domeniul sănătății care le utilizează în întreaga lume.

Vocația noastră: să contribuim la sănătatea pacienților și la progresul medicinei grație specificității și utilității homeopatiei.

Christian Boiron

(1). B. Poitevin, WHO Policy and Practice, Integrating homoeopathy in health systems, 1999 http://www.who.int/bulletin/archives/77(2)160.pdf
(2). World Health Report, WHO Global Atlas of Traditional, Complementary and Alternative Medicine, Map Volume, 2005e
(3). Sondaj realizat de IPSOS pentru Weleda / Lehning / Boiron în rândul a 302 medici generaliști independenți reprezentativi ai populației intervievate. Sondaj realizat în perioada 4-13 martie 2019. Trebuie remarcat faptul că jumătate dintre medicii generaliști (51%) spun că le prescriu cel puțin o dată pe săptămână.