Logo Boiron

90 de ani de expertiză

Sunt 90 de ani dedicați pacienților pentru ca toată lumea să poată beneficia de homeopatie și alte produse de sănătate.

Jean-Christophe Bayssat, Director General Adjunct.

Stăpânirea diluțiilor mari este o abilitate pe care farmaciștii noștri de producție și echipele lor o perpetuează încă din 1932, într-un spirit de îmbunătățire continuă. Cu rigoare și profesionalism, ei cultivă o datorie de excelență prin căutarea sistematică de a combina respectul tradiției homeopatice și inovația.

Jean-Christophe Bayssat, Director General Adjunct.

Bun venit la Laboratoarele Boiron

Boiron Messimy

Aceeași exigență dintotdeauna 

În 1932, farmaciștii Jean și Henri Boiron s-au angajat în producția de medicamente homeopatice pentru a satisface cererea medicilor care căutau produse de calitate pentru pacienții lor..

Am rămas fideli spiritului lor și al lui Christian Boiron, perpetuând valorile pe care le-au înrădăcinat în laboratorul nostru de mai bine de 70 de ani:

 • o abordare a medicinei umană și respectuoasă, corespunzătoare așteptărilor pacienților, fie că este vorba de gama globală de tratamente, sau de medicamentele puse la dispoziția lor
 • rigoarea științifică, care, combinată cu controlul nostru asupra etapelor de producție, ne permite să garantăm produse de sănătate de înaltă calitate
 • relații strânse cu medici și farmaciști, cu care am construit o relație de încredere și un dialog susținut în timp, pentru a împărtăși experiențe
 • angajamentul de a face ca medicina să progreseze, explorând posibile căi, cu îndrăzneală și umilință.

Angajamentul tuturor angajaților noștri reflectă pasiunea și plăcerea lor de a ne îndeplini cu succes misiunea. Toți cultivă această datorie de excelență în fabricarea soluțiilor de sănătate utile pacienților.

Descoperiți testimonialele angajaților Boiron

Laboratoarele Boiron în cifre

 • Granule Boiron

  Nr. 1

  mondial în homeopatie

 • Producție BOIRON

  90 de ani

  de expertiză

 • Laboratoare

  50

  de țări în care suntem prezenți

 • Colaboratori Boiron

  2801

  de angajați în întreagă lume

 • Foiron Franța

  1

  companie franceză cu producție controlată local

Cifre cheie

Laboratoarele Boiron în cifre

Știați că ?

Sub impulsul fraților Boiron, homeopatia a devenit parte a farmacopeei franceze în 1965, înainte de a fi listată în farmacopeea SUA în 1982 și în farmacopeea europeană în 1995.

Aflați mai multe despre rolul cheie al Laboratoarelor Boiron în dezvoltarea homeopatiei de-a lungul istoriei