Logo Boiron

Filozofia noastră

O filozofie bazată pe respect și angajament.

În lumina provocărilor în creștere din domeniul sănătății publice, sistemele noastre de asistență medicală trebuie să meargă către o abordare mai globală și responsabilă, ținând cont de faptul că pacienții sunt din ce în ce mai bine informați și conștienți de necesitatea de a-și proteja sănătatea. Acesta este motivul pentru care, la Laboratoarele Boiron, ne-am angajat față de pacienți și de toți profesioniștii din domeniul sănătății să contribuim la o medicină mai umană, mai respectuoasă și mai durabilă.

De la homeopatie la holistic

O evoluție treptată către o viziune holistică a sănătății care oferă soluții personalizate.

Oricare ar fi forma farmaceutică (tuburi, teste, creme, uleiuri etc.), prioritatea noastră este să facem parte din viața pacienților, invitându-i să aibă grijă de sănătatea lor datorită unei game largi de soluții, respectându-le în același timp liberul arbitru și identitatea.

Prin respectarea libertății de alegere a fiecăruia, Boiron își ajută pacienții să aibă grijă de sănătatea lor și se vrea un adevărat partener de viață.

Aflați mai multe despre relațiile noastre cu pacienții

Relații care se conformează principiilor etice

Îngrijirea și tratamentul unui pacient trebuie să rezulte dintr-un arbitraj comun între diferiți actori din domeniul sănătății. Ca laborator, trebuie să informăm un număr mare de profesioniști: specialiști, medici de familie, farmaciști etc. Respectăm întotdeauna alegerile terapeutice ale tuturor și avem mare grijă să stabilim relații transparente, în conformitate cu regulile etice specifice activității noastre de laborator farmaceutic.

Aflați mai multe despre angajamentele Boiron față de profesioniștii din domeniul sănătății
 • Franezii și homeopatia

  77%

  dintre francezi au utilizat deja homeopatie(1)

 • Utilizatorii de homeopatie

  74%

  dintre utilizatori consideră că medicamentele homeopatice sunt eficiente(1)

 • Medic homeopat

  1 /3

  dintre medici prescriu zilnic medicamente homeopatice(2)

 • Tuburi cu granule Boiron

  58%

  dintre francezi își doresc ca medicii să prescrie mai des medicamente homeopatice asociate medicamentelor tradiționale(1)

(1) Infografic “Francezii și homeopatia” realizat de IPSOS, în rândul a 2000 de indivizi. Octombrie 2018.
(2) Studiu realizat de IPSOS pentru Weleda/Lehning/Boiron pe 302 medici independenți reprezentativi pentru populația interogată. Anchetă realizată în perioada 4-13 martie 2019.