Logo Boiron

Jurnaliști

Bine ați venit !

Aveți întrebări?

Ne puteți contacta la

Spațiu Presă Boiron

Fondat în 1932, Boiron este un laborator farmaceutic familial și independent, specializat în fabricarea de medicamente homeopatice.

Astăzi, peste 200 de milioane de pacienți și peste 400.000 de profesioniști din domeniul sănătății folosesc homeopatia.

Căutarea de soluții eficiente și fără riscuri, îmbunătățirea calității vieții tuturor, aceasta este misiunea Laboratoarelor Boiron.

Din toate aceste motive, suntem onorați să avem această viziune holistică asupra sănătății și să dezvoltăm medicamente în beneficiul tuturor.

Prin procedee exclusive și inovatoare, prin respectarea integralității întregului nostru proces de fabricație, garantăm profesioniștilor din domeniul sănătății și familiilor deopotrivă medicamente de înaltă calitate și extrem de fiabile.

Așa că haideți să deschidem câmpul posibilităților, să împărtășim cunoștințe, experiențe, expertize și să ne imaginăm o nouă eră în care fiecare actor din domeniul sănătății ar considera toate terapeuticile ca fiind complementare pentru a oferi pacienților cele mai bune combinații de îngrijire.

Pentru că pentru laboratoarele Boiron sănătatea este în primul rând o chestiune de umanitate. Și pentru că sănătatea ta merită cel mai înalt respect.

Prezenți în 50 de țări (23 de filiale), cei 2.801 de angajați ai noștri dezvoltă proiectul nostru pentru sănătate cu rigoare și pasiune.