Logo Boiron

Prezent în 50 de țări

Boiron își continuă dezvoltarea internațională cu încredere și determinare...

Laborator familial și independent, specializat în homeopatie din 1932

Boiron își continuă dezvoltarea la nivel internațional cu încredere și determinare. De când am deschis prima noastră filială în Italia în 1979, ne-am extins treptat prezența la nivel mondial continuând proiectului nostru pentru homeopatie.

Asigurarea unei homeopatii de calitate în aproape 50 de țări

Grupul Boiron are 23 de filiale, în principal în Europa și America de Nord. De asemenea, este prezent în America de Sud (Boiron Brazilia și Columbia), Africa de Nord (Boiron Tunisia) și, din 2016, Asia de Sud, cu deschiderea filialelor în Hong Kong și China.

Acoperirea noastră internațională este asigurată și de o rețea de distribuitori locali care promovează medicamentele noastre (țările baltice, Africa de Sud, Maroc etc.).

51% din activitatea noastră realizată la nivel internațional atestă puterea proiectului nostru și dorința noastră de a dezvolta locul homeopatiei în cadrul medicinei, în întreaga lume.

Silvia Nencioni Boiron Italia

În Italia, lucrăm cu pasiune în fiecare zi, astfel încât medicii și farmaciștii să poată descoperi și integra în rândul pacienților lor soluțiile noastre de sănătate naturale.

Silvia Nencioni, Președinte Administrator, Boiron Italia

Dezvoltare la nivel internațional, alocând timp pentru sensibilizare și explicare

De mai bine de 40 de ani, ne-am acordat timp și mijloace pentru a crea condiții pentru o dezvoltare internațională durabilă, ținând cont întotdeauna de contextul local, legal și reglementar. Introducerea homeopatiei în țările unde nu este cunoscută, necesită o abordare progresivă. Ne străduim în mod sistematic să:

  • Sensibilizăm autoritățile publice cu privire la problemele de sănătate publică și specificitățile homeopatiei și să obținem un statut adecvat pentru medicamentele noastre.
  • Formăm profesioniști din domeniul sănătății, actori cheie în dezvoltarea homeopatiei în sistemul de sănătate al țării.
  • Informăm pacienții cu privire la răspunsul tangibil oferit de homeopatie în multe domenii ale sănătății.

Homeopatia se dezvoltă constant și și-a găsit locul în practica medicilor și farmaciștilor români.

Silvia Măinescu, Director Boiron România

Laboratoarele Boiron în serviciul homeopatiei în întreaga lume

Hartă filialele Boiron

Boiron este lider mondial în homeopatie, prezent în aproape 50 de țări printr-o rețea de 23 de filiale și peste 20 de distribuitori. Aproape 51% din activitate se desfășoară la nivel internațional.