Logo Boiron

Alături de profesioniștii din domeniul sănătății

 • Doctor

  1/3

  dintre medicii din Franța prescriu zilnic medicamente homeopatice(1)

 • Moașă

  78%

  dintre moașele din Franța prescriu în mod regulat medicamente homeopatice(2)

 • Tată

  58%

  dintre francezi doresc ca medicii să prescrie mai des medicamente homeopatice în combinație cu medicamentele tradiționale(3)

(1) Studiu realizat de IPSOS pentru Weleda/Lehning/Boiron în rândul a 302 medici reprezentativi pentru populația intervievată. Studiu realizat în perioada 4-13 Martie 2019.
(2) Studiul “Moașele și homeopatia” realizat în 2013 de Imago în rândul a 212 moașe independente.
(3) Infografic “Francezii și homeopatia” realizat de IPSOS, 2.000 persoane. Octombrie 2018.

Practici etice

Acordăm o mare importanță transparenței și eticii în relațiile noastre cu toți profesioniștii din domeniul sănătății. Pentru a limita riscul de fraudă, facem regulat controale interne și am întărit măsurile de prevenție și vigilență.

Pentru informarea profesioniștilor din domeniul sănătății, respectăm toate dispozițiile prezentate în procedurile noastre interne, în special cea referitoare la „politica noastră de etică și reglementarea relațiilor dintre Boiron, profesioniștii din domeniul sănătății și alți actori din domeniul sănătății”, în conformitate cu prevederile franceze. Legea „anti-cadou” din 1 octombrie 2020.

Doctor

Promovarea unei homeopatii care îi mobilizează pe profesioniștii din domeniul sănătății să se concentreze pe sănătatea pacienților 

Homeopatia este folosită de medici de 200 de ani și se bazează pe experiența și practica lor medicală..

Această terapeutică este în concordanță cu medicina de astăzi, deoarece satisface nevoile diverșilor profesioniști din domeniul sănătății dornici să colaboreze. Poate fi prescrisă de specialiști, medici de familie și este, de asemenea, recomandată de farmaciști, permițând astfel comunicarea între aceste grupuri.

Homeopatia creează oportunități pentru medici de a coopera cu colegii lor și cu echipele paramedicale, concentrându-se asupra sănătății pacienților.