Logo Boiron
Assistance

Alături de pacienți

 • Tuburi de granule BOIRON

  77%

  dintre francezi au utilizat deja homeopatie(1)

 • Femeie

  72%

  au simțit efecte pozitive ultima dată când au utilizat homeopatie pentru o problemă de sănătate(1)

 • Farmacist

  87%

  dintre francezi declară că familia, prietenii sau colegii lor au apelat la homeopatie(1)

 • Doctor

  68%

  dintre francezi au încredere în medicamentele homeopatice pentru a se trata(2)

1- Studiul “Francezii și homeopatia” realizat de IPSOS pe 2,000 indivizi. Octombrie 2018.
2- Studiul “Sănătatea de azi și de mâine” realizat de IPSOS pe 2,077 indivizi reprezentativi pentru populația franceză. Octombrie 2019.

Garantăm calitatea medicamentelor noastre

Avem control deplin asupra conceperii și fabricării medicamentelor noastre. Aflați mai multe despre exigența noastră pentru calitate.

De-a lungul elaborării lor, efectuăm numeroase verificări pentru a garanta fiabilitatea și regularitatea acestora. Acestea sunt supuse bunelor practici de fabricație farmaceutică (GMP) și reglementărilor locale în ceea ce privește Autorizațiile de Punere pe Piață (APP). Prin obținerea acestor autorizații ne asigurăm pacienții că dispun de medicamente de calitate pentru sănătatea lor.

Informare transparentă 

Pe baza cunoștințelor științifice actuale, medicamentele homeopatice sunt, prin natura lor, netoxice și fără efecte secundare în general. În ciuda nivelului ridicat de diluare a sușelor care constituie principiile active ale medicamentelor noastre, încercăm întotdeauna să prevenim apariția efectelor adverse. Pentru a face acest lucru, am implementat un proces de farmacovigilență care:

- monitorizează și raportează autorităților de sănătate toate efectele adverse care apar la administrarea medicamentelor

- adaptează prospectele cu informații despre produs

- informează profesioniștii din domeniul sănătății, precum și pacienții