Logo Boiron

Femei și bărbați

Datorită celor 2801 de femei și bărbați care lucrează împreună zilnic, Boiron este capabil să răspundă cerințelor pacienților și ale profesioniștilor din domeniul sănătății.

Juliette Baudry, Director Resurse Umane Boiron

A avea grijă…

Aceste două cuvinte capătă semnificația lor deplină la Boiron... începe prin a avea grijă de angajații săi din întreaga lume printr-o politică dinamică de formare, dezvoltare personală și mobilitate.

Compania se reinventează astăzi pentru a-și susține transformarea și a face față provocărilor sociale ale vremurilor noastre, rămânând în același timp fidelă politicii sociale inovatoare și de pionierat insuflate de fondatorii săi.

Această atitudine profund umanistă le permite angajaților noștri să se dezvolte într-un mediu de lucru armonios, în slujba unui proiect corporate semnificativ: grija față de oameni și de mediul lor, oferind soluții sigure, utile și eficiente de asistență medicală.

Juliette Baudry, Director Resurse Umane

Bun venit la Laboratoarele Boiron

Medicamente pentru femei și bărbați

Laboratoarele Boiron în cifre

 • Colaboratori Boiron

  2801

  angajați în întreaga lume

 • Salariată femeie

  68%

  dintre angajații grupului sunt femei

 • Manageri

  53%

  dintre manageri sunt femei

 • Tata fiică

  12%

  dintre angajații grupului Boiron au ales să lucreze cu jumătate de normă

 • Angajat

  96%

  dintre angajații grupului Boiron au contract permanent de muncă

Anaïs Texier, Responsabil Sector Tuburi

Boiron nu este o companie oarecare. Are o imagine foarte concentrată pe artă, motiv pentru care a avut un impact asupra mea. Este o companie care lasă loc exprimării.

Anaïs Texier, Responsabil Sector Tuburi

Sébastien Thevenet, Responsabil Sector Drajeuri

A fi manager este ca a fi antrenor sportiv: trebuie să stăpânești aspectul tehnic, să gestionezi oamenii pe care îi conduci și să te asiguri că rezultatul poate ajuta echipa să progreseze.

Sébastien Thevenet, Responsabil Sector Drajeuri