Logo Boiron

Acorduri colective de muncă

Acorduri colective de muncă inițiate de Christian Boiron încă din 1974.

Interviuri Christian Boiron

  • Christian Boiron
  • Christian Boiron
  • Christian Boiron
  • Christian Boiron

Acum cincizeci de ani, am schimbat relațiile ierarhice. În compania noastră, managerii trebuie să se pună la dispoziția celorlalți angajați, nu invers. Această abordare se traduce prin 32 de acorduri colective de muncă, reînnoite la fiecare trei ani, toate bazate pe observația că performanța socială a companiei este esențială pentru performanța sa economică. Interesele acționarilor noștri nu se opun celor ale angajaților noștri: sunt aceleași.

Christian Boiron

Fericirea în serviciul performanței

Christian Boiron a fost întotdeauna convins că o companie poate fi condusă și altfel. Încă din 1974, el a introdus o concepție pionierat de management bazat pe convingerea fermă că dimensiunile sociale și economice nu trebuie separate sau ierarhizate, ci ar trebui să funcționeze în sinergie.

Dimensiunea socială: pentru a evolua, compania are nevoie de contribuția fiecărui angajat, de expertiza sa, de abilitățile și motivația sa.
Și pot lucra la capacitate maximă numai dacă prosperă în cadrul companiei. 

Dimensiunea economică: performanța companiei ajută la generarea unei surse durabile de finanțare pentru a aduce inovații sociale benefice angajaților. 
Aspectul social este strâns legat de performanța companiei. Poate progresa doar dacă angajații săi prosperă. Această abordare conduce compania și astăzi.