Magnesium 300+

MAGNESIUM 300+

 

Forma farmaceutică
Cutie cu 80 de comprimate.

 

Ce conține ?    

Minerale: Carbonat de magneziu, Glicerofosfat de magneziu; Dextroză;

Agent de încărcare: Celuloză; Antiaglomerant: Stearat de magneziu; Vitamine: Acetat de DL-alfa-tocoferil (vitamina E); Mineral: Drojdie îmbogăţită cu seleniu; Vitamine: Nicotinamidă (vitamina B3), D-pantotenat de calciu (vitamina B5); Antiaglomerant: Dioxid de siliciu; Vitamine: Clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), Mononitrat de tiamină (vitamina B1), Riboflavină (vitamina B2), Ciancobalamină (vitamina B12), Acid pteroilmonoglutamic (vitamina B9), D-biotină (vitamina B7).

 

Pentru ce ?

Magnesium 300+ aduce un aport de 300 mg de magneziu pe zi.

Conține Vitaminele B2, B3(PP), B5, B6, B9 și B12 care contribuie la diminuarea oboselii. Vitaminele B1, B3(PP), B6, B7 și B12 contribuie la menținerea normală a funcțiilor neurologică și psihologică. Vitamina E și seleniul contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

  

Pentru cine ?
Adulți și adolescenți.

 

Cum se administrează ?

2 comprimate imediat după micul dejun și 2 comprimate imediat după cină.

Se repetă cura la nevoie.

 

Precauții

Magnesium 300+ este un supliment alimentar. El nu înlocuiește o alimentație variată și echilibrată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la unul dintre componenți. A nu se depăși doza zilnică recomandată.       

Înapoi la « Produsele noastre »